Wat is BNI?

Meer dan ooit is netwerken van levensbelang voor ondernemingen en ondernemers. De concurrentie en het aanbod aan ondernemingen is groot en consumenten en opdrachtgevers (blijven) met zorg kiezen voor vertrouwde leveranciers.

Business Network International (BNI) biedt ondernemers een positieve en gestructureerde omgeving waarin zij waardevolle, zakelijke aanbevelingen uitwisselen met andere (lokale) ondernemers. Via een marketingstrategie waarbij leden met elkaar vertrouwen opbouwen, idee├źn en contacten uitwisselen en daardoor elkaar kunnen introduceren in hun netwerken. Zo helpen zij elkaar om hun onderneming en omzet te laten groeien.

Business Network International (BNI) is dan ook de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld op het gebied van aanbevelingenmarketing.

In 2014 wisselden 167.070 leden in circa 6753 chapters in 59 landen samen meer dan 7.2 miljoen aanbevelingen uit voor hun ondernemingen. De aanbevelingen resulteerden in een totale waarde van 5,4 miljard euro! 

Geven loont

Het BNI-concept is even simpel als effectief. De basis ligt in het principe "Geven loont" ofwel "wat je weggeeft, komt bij je terug!". Dat het werkt, bewijst telkens weer uit de nauwgezette registratie van uitgewisselde aanbevelingen en omzet in onze chapters. Er zijn zelfs leden die in twee jaar zo'n 50 nieuwe klanten hebben gekregen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x