Ellen Camp

Renovatie, re-branding of re-styling? FrontArt rolt graag de folies voor u uit. FrontArt is gespecialisseerd in het wrappen van onder andere aluminium of PVC ramen, gevelpanelen en interieurs. Heeft u last van verkleurde of verweerde aluminium of PVC ramen? Zijn de gevelpanelen verweerd en zijn toe aan een opfrissing? Wenst u de lift te moderniseren? Wenst u een krasbestandige oplossing voor uw meubels, binnendeuren etc.? 

Op al deze vragen biedt FrontArt een oplossing met weers- en krasbestendige folies zowel voor binnen- als buitenzijde. De folies worden ter plaatse aangebracht zonder geuroverlast of droogtijd. De folies zijn leverbaar in alle kleuren en ook heel wat motieven in hout of marmerimitatie bijvoorbeeld. Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op onze oplossingen!

U kan rekenen op onze technische knowhow, onze 20 jaar ervaring en ons gedreven en flexibel team van 50 medewerkers die werkzaam zijn in België, Nederland en Duitsland. Heeft u een project voor FrontArt? Wij houden wel van een pittige uitdaging en rollen met plezier onze folie voor u uit!

An Cleuren

Ergo Ac
>>> an@ergoac.be
>>> +32 486 73 62 67

André Claessens

Traiteur Claessens André
>>> info@traiteurclaessensandre.be
>>> +32 485 45 12 32

David Enckels

Pesci's Pet Supplies
>>> davidenckels@pesciespetsupplies.com
>>> +32 498 52 73 35

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x