Stéphanie Siroux

Touché is graag de compagnon de route van kleine en middelgrote ondernemingen die willen werken aan hun merkstrategie, merkidentiteit, communicatie en de grafische afgeleiden.

Wat kan je verwachten als je samenwerkt met Touché?
Het succes van je zaak en producten/diensten wordt voor een groot stuk bepaald door je merkidentiteit. Een sterk merk is het resultaat van een traject met vele aspecten.
We helpen je een strategie te bepalen en denken graag met je mee: 'waar sta je voor?', 'waar wil je naartoe op lange termijn?' en 'hoe ga je dit bereiken?'.

De hele customer journey wordt in kaart gebracht.  
We zoomen in op de mogelijkheden in marketing en communicatie en nemen de verschillende contactmomenten met je (potentiële) klanten onder de loep.
We stunten met design en ontwerpen voor jou een naam, logo, slogan en huisstijl. We laten je "eruit springen". Van de inhoud maken we een stevig verhaal aan de hand van content marketing.
De verdere communicatie zoals bijvoorbeeld naamkaartjes, brochures, advertenties, showroom materialen en/of website kunnen daarna consequent afgeleid worden.

Zo wordt het mogelijk om jouw zaak te positioneren binnen je industrie met een professionelere en vertrouwde uitstraling om groter succes te oogsten.

"BUILD YOUR BRAND GROW YOUR BUSINESS"

Heb je reeds eens sterk merk en zoek je een partner die je kan helpen met de grafische afgeleiden? 
Ook dan kijken we graag hoe we je optimaal kunnen begeleiden met professionele designs, die aansluiten bij jouw corporate identiteit.

Bezoek onze website: https://www.touchee.be


An Cleuren

Ergo Ac
>>> an@ergoac.be
>>> +32 486 73 62 67

André Claessens

Traiteur Claessens André
>>> info@traiteurclaessensandre.be
>>> +32 485 45 12 32

David Enckels

Pesci's Pet Supplies
>>> davidenckels@pesciespetsupplies.com
>>> +32 498 52 73 35

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x